Monday, 17 March 2014

Bristol-Lontoo


Helmi-maaliskuun vaihteessa vietin mahtavaa aikaa Bristolissa ja Lontoossa kahden kaverin kanssa! Matka sisälsi vintage-kauppoja, livemusiikkia pubissa, Harry Potter -studiokierroksen ja musikaalin Les Misérables. Seurakin oli kyllä melkoisen loistavaa! Suosittelen Englantia ehdottomasti matkakohteeksi kaikille :-)

Olen äärimmäisen innostunut musikaaleista, ja Les Misin olin halunnut nähdä jo kauan! Ja se olikin kyllä ehdottomasti kaikkien odotuksien arvoinen kokemus. Viime viikolla maalasin tuon kuvan Èponinesta, jota esitti musikaalissa Carrie Hope Fletcher. (Tässä sama kuva tumblristani, jonka Carriekin rebloggasi)

Takaisin tullessa odotellessani vaihtolentoa Helsinki-Vantaalla puoliunessa stalkkasin ihmisiä ja piirsin muutaman supernopean kuvan.

Oltiin todistettavasti Tylypahkassa!

Olen pahoillani tästä matkahehkutusähkystä :D Muistelen tätä reissua vaan niin innoissani täältä jääkylmältä Rovaniemeltä käsin.

2 comments:

  1. Upea maalaus! Itse en ole koskaan osannut piirtää/maalata, mutta valokuvauksesta oon kai löytänyt sen "oman juttuni" :) Ja mäkin haluaisin päästä Tylypahkaan! :D

    http://anemorosa.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Hei mutta mahtavaa että oma juttu on löytynyt, kaikilla on se joku lemppari ilmaisutapa :)
    Ja ehdottomasti kannattaa käydä tuolla Potter studiokierroksella jos on ikinä tilaisuutta! Se oli huikea!!

    ReplyDelete